Pozovite: 013/89-22-40 ili 060/0-787-676

NEKOLIKO PRAKTIČNIH SAVETA ZA PERIOD PRE I POSLE BRIJANJA GLAVE

Sitne dlačice koje su gotovo neprimetne (čak i nekoliko dana nakon brijanja glave) zahtevaju negu. Bez obzira na to da li glavu brijete do samog korena dlake, vaša koža glave mora biti hidrirana kako ne bi došlo do isušivanja kože i iritacija.

Zaštitite kožu glave od sunca. Kosa je vrsta izolacije za našu glavu, jer je čuva od toplote, pa i bakterija i prljavštine. Tokom sunčanih dana, glavu, uši i vrat zaštitite kremom za sunčanje ili kapom, kačketom, šeširom - izbor je na vama. Berberi tvrde da nega skalpa glave stimuliše dobru cirkulaciju i podstiče zdrav rast kose.

Kao kod brijanja lica, tako i kod brijanja glave postoje određeni principi kojih bi se trebalo pridržavati. Tokom brijanja, uvek koristite toplu vodu kako biste "opustili" kožu glave ali i same vlasi. hladna pena može da "šokira" skalp - može izazvati zatvaranje pora i krutost folikule.

Kada završite sa brijanjem, ne zaboravite da isperete glavu najpre sa vodom sobne temperature. Zatim ponovite postupak sa veoma hladnom vodom. Na taj način koža vam neće biti preterano suva, niti masna.

 

Pratite nas...

Budite u toku i pratite dešavanja na HeadBlade .rs i putem naše Facebook stranice

Kontaktirajte nas i putem Whatsapp ili Viber aplikacije na 060/0-787-676

 

Kontakt

Agape Limited d.o.o.
Prvog Oktobra 1
26334 Veliko Središte
Tel/Fax: 013/89-22-40
Mobilni: 060/0-787-676

www.agapelimited.rs